YOZGAT / BOĞAZLIYAN - Boğazlıyan TOKİ İlkokulu

Ekm

İlimizde eğitim veren tüm ilk ve orta dereceli okullarda eş zamanlı olarak saat 11:50 de Deprem Anı Tahliye tatbikatı yapıldı. Öğrencilerde deprem bilincini geliştirerek deprem sırasında ve sonrasında neler yapmaları ve nasıl davranmaları konusunda bilgilendirmeyi amaçlayan etkinlik siren sesi ile başlatıldı ve tahliye ile sona erdi.

Eyl

Mevlid Kandili, peygamberimizin örnek yaşayışını, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layığıyla anlamak için önemli bir fırsattır.

Sevgili peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan bu günde değerli öğretmenimiz Büşra Bayram öncülüğünde sınıflar arası tebrik ve  kutlama programı yapılmıştır.Bizler de Toki ailesi olarak tüm İslam aleminin  Mevlid Kandili'ni tebrik eder; birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

Eyl

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin yedinci yıl dönümü sebebiyle şehitlerimizi yad etmek, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunmak, milletimizin demokrasiye olan inancı ve bağlılığını gelecek nesillere aktarmak üzere okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri düzenlendi.

Nasıl unutulur ki, On beş Temmuz gecesi;
O gece ezanların Arş’a yükseldi sesi.
Tarihinde görmedi, millet böyle bir zulüm;
Allah’a yemîn etti : “Ya istiklâl, ya ölüm!”

Eyl

İlk ders zilinin çalmasıyla öğrenci ve öğretmenlerimiz için 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı başladı. İlköğretim haftası okulumuzda öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla kutlandı. Toki ailesi olarak tüm eğitim camiamızın eğitim öğretim yılını kutlar, başarılar dileriz.

Ekm

"OKULUM TEMİZ" BELGESİ ALDIK